counter

Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί!

Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί!
Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR ήταν εκεί!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Mou ήταν πριν λίγες μέρες ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός έφτασε μόνος του στην Παιανία όπου βρίσκεται το στούντιο της εκπομπής ντυμένος σε casual στυλ, με τζιν και μάλλινη ζακέτα.

Το 4χρονο γιο της Φίλιππο συνόδευσε στο σχολικό του λεωφορείο η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια που διανύει τον 5ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, φροντίζει προσωπικά τον γιο της. Ντυμένη απλά, με κόκκινο κολάν και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, επιβιβάστηκε αμέσως μετά στο αυτοκίνητό της για να συνεχίσει τη μέρα της και να διεκπεραιώσει δουλειές.

Στην Κηφισιά με τον στενό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο, η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα βόρεια προάστια, που κατοικούσε μέχρι πρόσφατα για να τακτοποιήσει κάποιες σημαντικές επαγγελματικές εκκρεμότητες. Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και μια μικρή βόλτα στην αγορά.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων βρέθηκε η Πατρίτσια Περιστέρη - Μίλικ. Η ηθοποιός πηγαίνει συχνά στο συγκεκριμένο μέρος για να κάνει τα ψώνια της αλλά και να ενημερώνεται για τις τάσεις της μόδας στα καταστήματα. Αμέσως μετά η Πατρίτσια κάθισε στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού για να απολαύσει τον καφέ της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR