counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες με τα παιδιά τους και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες με τα παιδιά τους και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες με τα παιδιά τους και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Happy family time για εκπροσώπους της ελληνικής showbiz, τις διαδρομές των οποίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR. Το FTHIS ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις βόλτες τους στην πόλη και σας εξασφάλισε στιγμιότυπα από τις εξόδους του με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην Γλυφάδα εντόπισε ο φακός την Δέσποινα Βανδή και τον Πάνο Καλλίδη. Η Δέσποινα Βανδή απαθανατίστηκε με τα παιδιά της, την 10χρονη Μελίνα και τον 6,5 ετών Γιώργος σε μια χαλαρή βόλτα στην Γλυφάδα. Οι τρεις τους απόλαυσαν όμορφες οικογενειακές στιγμές κάνοντας η τραγουδίστρια ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.Στην ίδια περιοχή συνέλαβε ο φακός και τον Πάνο Καλλίδη με τις μικρές του κόρες και την σύντροφό του Λεάννα Μάρκογλου. Στην παρέα τους δεν βρισκόταν ο λίγων μηνών γιος του ζευγαριού.

Σε οικογενειακή βόλτα στη Βουλιαγμένη εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Θάνο Πετρέλη. Ο 38χρονος τραγουδιστής βρέθηκε με την σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου και τις κόρες τους, την 7χρονη Αγάπη και την 5χρονη Σήλια.Η οικογένεια γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Με την συντροφιά των γιων της απαθανάτισε το μοντέλο και σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου στη Βουλιαγμένη. Η Ολυμπία Χοψονίδου απόλαυσε βόλτα με τα παιδιά της, με χαλαρή διάθεση και casual ντύσιμο, κατάλληλο για την περίσταση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR