counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους! Οικογενειακές, φιλικές ή και μοναχικές βόλτες στην Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, μια παρουσίαση βιβλίου και αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων περιλαμβάνει το "μενού" στις παρούσες celebrity βόλτες.

Επώνυμοι της ελληνικής showbiz κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, επιδίδονται σε ξέγνοιαστες βόλτες και αγορές και μοιράζονται ζεστές στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα πηγαίνοντας "κόντρα" στις χειμερινές θερμοκρασίες.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Γιατζόγλου "Μακιαβέλι του έρωτα" το βράδυ του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου σε βιβλιοπωλείο μεγάλου εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου. Η συγγραφέας, λαμπερή και ευδιάθετη, συνομίλησε με το αναγνωστικό κοινό και απάντησε σε ερωτήσεις υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου της.

Οικογενειακές στιγμές ξεγνοιασιάς για τον Κώστα Αποστολάκη και την σύζυγό του Αμέλια Αναστασάκη. Οι δύο τους απόλαυσαν μια ανέμελη βόλτα στο Κολωνάκι, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό και έχοντας στην αγκαλιά τους την μόλις ενός έτους κόρη τους. Ο Κώστας Αποστολάκης τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ψύλλοι στ’αυτιά" που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη και θέλοντας να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις επέλεξε να βολτάρει με την συζυγό του και την κόρη τους Αγάπη-Ιουλία, όπως έχουν αποφασίσει να την βαφτίσουν.

Στην ίδια περιοχή απόλαυσαν την βόλτα τους η Στέλλα Δημητρίου και ο Γιώργος Σατσίδης. Το μοντέλο πόζαρε στο φακό με χαλαρή διάθεση, κρατώντας τον καφέ της στο χέρι ενώ ο Γιώργος Σατσίδης σε παρόμοια διάθεση χάρισε τα δικά του χαμόγελα στο φακό.

Η Ελένη Φουρέιρα "συνελήφθη" από τον φωτογραφικό φακό στην Γλυφάδα. Η τραγουδίστρια ντυμένη casual και διαφορετική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει στην πίστα, βόλταρε στα Νότια Προάστια κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Τον φετινό χειμώνα θα εμφανίζεται στο πλευρό του Βασίλη Καρρά και του Νίκου Οικονομόπουλου στο νυχτερινό κέντρο Fever.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων άναψαν τα φλας για την παρουσιάστρια των "Καρντάσιανς" Μαρία Μπεκατώρου. Η Μαρία Μπεκατώρου επιδόθηκε σε αγορές στο κατάστημα Καλογήρου ενώ πόζαρε στο φάκο με το πλατύ της χαμόγελο και πρόσχαρη, όπως πάντα.

Η Μαρία Σολωμού απόλαυσε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα της στο ίδιο εμπορικό κέντρο, casual ντυμένη, με το χαρακτηριστικό επιμελώς ατημέλητο look της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR