counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν τις μέρες των γιορτών πολλοί celebrities. Άλλοι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, άλλοι για εξορμήσεις εκτός Αθηνών, έλαμψαν διά της παρουσίας τους στις αίθουσες αναχωρήσεων και αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε την Ελένη Φουρέιρα, την Demy, τον Κώστα Μαρτάκη, την Ευρυδίκη με τον Δημήτρη Κοργιαλά αλλά και τον Μάκη Πουνέντη επιστρέφοντας από συναυλία στην Κύπρο.

Ο συνθέτης και στιχουργός Φοίβος, βρέθηκε με την σύζυγό του Αμαλία Καντερέ και τα δύο τους παιδιά Έκτορα και Ηλέκτρα, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την Όλγα Λαφαζάνη με την μικρή κόρη της Αλεξάνδρα - Μαρία. Η Όλγα Λαφαζάνη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει μετακομίσει με την οικογένειά της στις Σέρρες. Βρέθηκε στην Αθήνα και επιδόθηκε σε αγορές έχοντας στο πλευρό της την κόρη της και τον σύζυγό της, που οι τρεις τους είναι αχώριστοι.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη με την σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Μαρία Ζαχαρή. Οι δυο του επιδόθηκαν σε χριστουγεννιάτικες αγορές. Οι δύο τους δεν είναι λάτρεις των δημοσίων εμφανίσεων γι' αυτό και κέντρισαν τα φλας του φωτογραφικού φακού.

Από το Μαρούσι στην Κηφισιά. Εκεί απολαύσαν την βόλτα τους ο ποδοσφαιριστής Άκης Ζήκος με την σύζυγό του Καρολίνα Χίτζελ και την μικρή κόρη τους. Το ζευγάρι μάλιστα πριν λίγες μέρες, έκλεισε ένα χρόνο έγγαμου βίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR