counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Ο καιρός για Γενάρη μήνα δεν είναι φυσιολογικός καθώς το θερμόμετρο έχει φτάσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου. Το γεγονός αυτό δε φαίνεται να τους celebrities που δράττονται της ευκαιρίας και σπεύδουν να χαρούν τον ήλιο στους δρόμους, στα café αλλά και στα πάρκα.

Με τον ήλιο να λούζει τη Βουλιαγμένη η Δέσποινα Βανδή σε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της πήρε τη Μελίνα και το Γιώργο και πήγαν για παγωτό. Ο καιρός μόνο χειμώνα δε θυμίζει και το παγωτό είναι από τα αγαπημένα εδέσματα των μικρών μας φίλων. Ντυμένη με άψογο αθλητικό look η τραγουδίστρια – κριτής του “The Voice” πέρασε τον ελεύθερο της χρόνο με τα παιδιά της.

Μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη Φοίβο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Έλλη Κοκκίνου στη Νέα Ερυθραία. Οι δυο συνεργάτες απόλαυσαν τον ήλιο και το καφεδάκι τους και συζήτησαν για τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια.

Προς τα νότια προάστια σε αντίθεση με την Έλλη Κοκκίνου κινήθηκε και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη που ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σε παιδική χαρά της Γλυφάδας να αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο στο μονάκριβο γιος της Μπάμπη. Ο γιος της είναι το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της και δεν του χαλάει χατίρι.

Στην περιοχή της Γλυφάδας απαθανατίστηκε και η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που βρέθηκε με πολύ καλή της φίλη για περπάτημα και καφεδάκι. Οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους και χάζεψαν τις βιτρίνες στα μαγαζιά. Η Ελεονώρα Μελέτη ντυμένη με τις αγαπημένες της αθλητικές φόρμες τράβηξε τα βλέμματα πάνω της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR