counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Τα studio ΚΑΠΑ έχουν γεμίσει από celebrities καθώς όλοι του οι χώροι χρησιμοποιούνται και διατίθενται για τις ανάγκες των τηλεοπτικών show, των εκπομπών και των σίριαλ. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR έκανε μια βόλτα μέχρι τα studio και απαθανάτισε τους celebrities ακολουθώντας κάθε βήμα τους.

Η Ζέτα Δούκα που τον τελευταίο καιρό επισκέπτεται συχνά το Βορρά εθεάθη έξω από το στούντιο με ζεστά ρούχα και μαύρες μπότες έως το γόνατο. Πάντοτε εντυπωσιακή εισήλθε στο χώρο και ο φωτογραφικός φακός δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Κριτές και χορευτές του DWTS4 έχουν εγκατασταθεί στα studio ΚΑΠΑ αφού ο τελικός πλησιάζει και ο Αντ1 θέλει να είναι όλα έτοιμα και άψογα προγραμματισμένα για το φαντασμαγορικό show που δεν έμεινε και πολύ για να δούμε ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη πρώτη θέση.

Ο Γιάννης Λάτσιος έφτασε με casual look για να τις ανάγκες του show. Αθλητικά ντυμένος και εμφανώς αδυνατισμένος έφτασε και ο Ησαϊας Ματιάμπα που όλα δείχνουν ότι αποτελεί απειλή για τις αιθέριες υπάρξεις του DWTS4 καθώς αποτελεί μια ήρεμη δύναμη που μπορεί να μην έχει καμπύλες και καλλίγραμμα πόδια να επιστρατεύσει αλλά έχει διάθεση, όρεξη και φαντασία. 

Με καρό πουκαμισάκι και τζιν παντελόνι εθεάθη και ο παρουσιαστής του Πρωινού και του "The Voice", Γιώργος Λιάγκας. Γεμάτος χαμόγελο φάνηκε άνετος στη θλεα του φωτογραφικού φακού. 

Με αθλητικό outfit κατέφθασε και η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη η οποία ανέδειξε με το κολάν της τα καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα πόδια της. Με το ίδιο look απαθανατίστηκε και η Νικολέτα Καρρά που επέλεξε μια αθλητική φόρμα και μαύρα τεράστια γυαλιά ηλίου.

Η Μαρία Μπεκατώρου από την άλλη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για ψώνια. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έμοιαζε απορροφημένη κοιτάζοντας τις βιτρίνες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR