counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, απολαμβάνοντας τον όμορφο καιρό. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ήταν ντυμένοι casual και χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό, που τους εντόπισε στο κέντρο της περιοχής.

Στην Κηφισιά βγήκε βόλτα η Σοφία Παθέκα με τον σύζυγό της. Το όμορφο ζευγάρι, έκανε κάποιες απαραίτητες αγορές, ενώ σταμάτησε σε φούρνο της περιοχής, παίρνοντας αρκετά τρόφιμα τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα παιδιά τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε ένα διάλειμμα από το πολύ φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα και βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων παρέα με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία και θα πρωταγωνιστεί. Έτσι, μια βόλτα για καφέ και ψώνια ήταν μια ευχάριστη πινελιά μέσα στη μέρα του.

Η Σάσα Σταμάτη ξυπνάει πολύ πρωί καθημερινά για να είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας και συμμετέχει στο "Πρωινό" και κάνει αίσθηση με την παρουσία της εκεί. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η δημοσιογράφος πηγαίνει στο κέντρο της Αθήνας για να συνεχίσει τις δουλειές της κάνοντας απαραιτήτως μία στάση για να πάρει τον αγαπημένο της καφέ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι κατά την έξοδό της από το καφέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR