counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Στέλλα Καλλή έκανε τη βόλτα της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές σε ένα διάλειμμα από το πολύ φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα. Η τραγουδίστρια, φορώντας φόρμες και αθλητικά, περιηγήθηκε στα καταστήματα του εμπορικού, κάνοντας κάποια ψώνια.

Βόλτα με τον λίγων μηνών γιο της, έκανε η Κατερίνα Κόκλα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε τη σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά την έξοδό της από το εμπορικό, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της, με προορισμό το σπίτι στα βόρεια προάστια.

Σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας απαθανάτισε ο φακός την Εύα Λάσκαρη, σε μια βόλτα παρέα με μια φίλη της αλλά και το αγαπημένο της σκυλάκι. Το μοντέλο, αμέσως μετά τον καφέ που απόλαυσε με τη φίλη της, έκανε βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

Στο Κολωνάκι επέλεξαν να απολαύσουν τον καφέ τους και να κάνουν βόλτα η Μιμή Ντενίση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας μια μικρή βόλτα και καταλήγοντας στο αγαπημένο τους καφέ, που έμειναν για αρκετή ώρα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, χωρίς να συνοδεύται από τη σύζυγό του Δώρα ή κάποιο φίλο του. Οι φωτογράφοι "συνέλαβαν" τον τραγουδιστή κατά την έξοδό του από το εμπορικό χωρίς να κρατά σακούλες με ψώνια που θα "μαρτυρούσαν" τις όποιες αγορές του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR