counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! (Φωτογραφίες)

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξόδους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις εξορμήσεις των επωνύμων τα βόρεια προάστεια και πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φωτογραφικά φλας να απολαμβάνουν την βόλτα τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Στο εν λόγω εμπορικό κέντρο έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων "Honor Goin Through” και εκεί έδωσαν το "παρών" μεταξύ άλλων ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη και η Λάουρα Νάργες με τον σύντροφό της Δημήτρη Δαλάκο.  Η Λάουρα Νάργες φωτογραφήθηκε μαζί με τον τραγουδιστή, ντυμένη απλά, με επιμελώς ατιμέλητο look στα μαλλιά της.

Από το Μαρούσι στην Κηφισιά. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε σε πασχαλινό bazaar που διοργανώθηκε στην περιοχή και εκεί έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του χώρου της showbiz που θέλησαν να τιμήσουν την εκδήλωση μαζί με τα παιδιά τους.

Στο πασχαλινό bazaar βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον σύζυγό του Νάταλι Κακκαβά και τον γιο τους, η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της και την κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η Ελένη Πετρουλάκη αλλά και η Μαρία Κορινθίου που έκαναν πασχαλινές αγορές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR