counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Στην περιοχή της Γλυφάδας βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα, που κατεβαίνει μάλιστα και υποψήφια δημοτική σύμβουλος της περιοχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Βάνα Μπάρμπα, συνοδευόταν από την κόρη της, Φαίδρα αλλά και μία φίλη της. Κάθισαν σε καφέ της περιοχής, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές.

Στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός ήταν εντελώς άβαφη, ντυμένη casual κι είχε πιασμένα τα μακριά μαλλιά της. Η Ντορέττα, περπάτησε για ώρα στην περιοχή κάνοντας τη βόλτα της αλλά και μερικά απαραίτητα ψώνια.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων βρέθηκε η Στέλλα Καλλή για να κάνει τη βόλτα αλλά και τα ψώνια της. Η τραγουδίστρια, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο δεύτερο όροφο του εμπορικού, την ώρα που αγόραζε νέα ζευγάρια παπουτσιών.

Στη Γλυφάδα βρέθηκε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και όπως είναι γνωστό είναι λάτρης των νοτίων προαστίων αν και το εστιατόριό του, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα κι έχει ελεύθερο χρόνο για να αφιερωθεί και σε άλλες δραστηριότητες. Ο φακός, τον εντόπισε κατά την έξοδό του από καφετέρια της Γλυφάδας, λίγο πριν επιβιβαστεί στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR