counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες

Για περιποίηση στο κομμωτήριο πήγε η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός, επισκέφθηκε το αγαπημένο της ινστιτούτο ομορφιάς στην Γλυφάδα, όπου και μένει. Αφού έφτιαξε τα μαλλιά της, επέλεξε να φτιάξει το σχήμα των φρυδιών της, αφήνοντας τον εαυτό της στα χέρια των ειδικών.

Η Δούκισσα Νομικού περνά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και ώρες της ημέρας, στο studio ΚΑΠΑ. Από εκεί, βγαίνει ζωντανά τόσο το Dancing with the Stars, αλλά και γράφονται οι εκπομπές του "ΟΛΑ τρέλα". Η παρουσιάστρια βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του καναλιού από νωρίς για να είναι συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός, εμφανίστηκε με casual look, φορώντας γρκι τζην παντελόνι, λευκό t - shirt και μαύρο σακάκι. Η Ζέτα, περπάτησε στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου και μπήκε στο θέατρο "Παλλάς", για να δώσει το "παρών" στη συνέντευξη τύπου της παράστασης "Μερικοί το προτιμούν καυτό".

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος, απόλαυσαν μια ηλιόλουστη μέρα και βγήκαν βόλτα στη Γλυφάδα. Ντυμένοι και οι δύο casual, περπάτησαν για ώρα στην περιοχή, αλλά και απόλαυσαν τον καφέ τους.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με φιλικά της πρόσωπα. Η ηθοποιός, ξέκλεψε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της και πέρασε ώρα στα εμπορικά καταστήματα, διαλέγοντας κομμάτια για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR