counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε στα ΚΑΠΑ studio μιας και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η Σάσα, επέλεξε used στενό τζην παντελόνι και ήταν χτενισμένη άψογα, ενώ χαμογέλασε στον φακό.

Την Καίτη Γαρμπή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, στο κέντρο της Κηφισιάς. Η τραγουδίστρια, ήταν καλεσμένη στην Εδβομάδα Ελληνικής Μουσικής που διοργανώνει ραδιοφωνικός σταθμός. Αν κρίνουμε από την εμφάνισή της, κρύωνε πολύ μιας και είχε φορέσει πολλά ζεστά ρούχα και αξεσουάρ.

Έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου, που ήταν καλεσμένη σε εκπομπή. Η Ευγενία, κρατώντας στο χέρι της λευκό φόρεμα πέρασε στο χώρο των στούντιο, χαιρετώντας πρώτα μία φίλη της που είχε να δει καιρό.

Η Ελισάβετ Σπανού καθημερινά περνά την πόρτα των στούντιο του Mega στην Παιανία, μιας και συμμετέχει στην εκπομπή "Πρωινό Mou". Η Ελισάβετ πηγαίνει στην πρωινή της δουλειά ντυμένη casual, με τζηνάκι και μοδάτες μπότες επενδεδυμένες με γούνα, ενώ στην πίστα επιλέγει κάτι πιο επίσημο και sexy για την εμφάνισή της.

Η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να παρευρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου της καλής της φίλης Θέμιδος Καρδιόλακα, με τίτλο "Μαμά δεν τρώω πράσινα" στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας και απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες που δυσκολεύονται με το φαγητό των παιδιών τους. Παρουσιάζει πρωτότυπες συνταγές για φαγητά και γλυκά με "κρυμμένα" λαχανικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος στην Εδβομάδα Ελληνικής Μουσικής που διοργανώνει γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας και βρέθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς καλεσμένος σε μία από τις εκπομπές του σταθμού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR