counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ παρακολούθησε ο Eric Cantona. Ο "King Eric" βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μέρες και δεν έχασε ευκαιρία να δει από κοντά έναν αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Στη Γλυφάδα βγήκε βόλτα με το σκυλάκι της η Νικολέτα Ράλλη. Η παρουσιάστρια ανάμεσα στα γυρίσματα για την τηλεοπτική της εκπομπή και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρήκε χρόνο για να παίξει με τον τετράποδο φίλο της.

Στα βόρεια προάστια χωρίς την Δούκισσα Νομικού ο Χρήστος Χολίδης. Ο τραγουδιστής παρέα με δυο φίλους του έκανε βόλτα στην αγορά της Κηφισιάς και σταμάτησε σε cafe για να προμηθευτεί καφέ, νερά και σάντουιτς, που πήρε στο χέρι.

Στo αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα. Η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Στοκχόλμη και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος και μάνατζερ της. Η Πέγκυ σε άψογο στυλ με τζιν, εντυπωσιακό φουλάρι και μαύρα γυαλιά ηλίου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών εν όψει της πρεμιέρας της σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής με τον Γιάννη Πλούταρχο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR