counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Στο "Γυάλινο μουσικό θέατρο" με το ξεκαρδιστικό πρόγραμμα του Μάρκου Σεφερλή διασκέδασε ο Αντώνης Ρέμος με την σύντροφό του, Υβόννη Μπόσνιακ. Το ζευγάρι γέλασε πολύ με τις ατάκες και το πρόγραμμα του ηθοποιού και αποχώρησε αγκαλιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σε μοδάτο εστιατόριο ιαπωνικής κουζίνας δείπνησε η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Το ζευγάρι μετά τη μετακόμισή τους στα νότια προάστια, επιλέγει να βγαίνει κοντά στο σπίτι, με ιδιαίτερη προτίμηση στη Γλυφάδα.

Στην ίδια περιοχή έκανε πρωινή βόλτα η Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια με τον σύζυγο και το παιδί της, εκμεταλλεύτηκε μια ηλιόλουστη μέρα για περπάτημα και ολιγόλεπτη στάση για καφέ.

Κατά την αποχώρησή της από το τηλεοπτικό στούντιο που βγαίνει η εκπομπή της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια φορούσε μεγάλα γυαλιά ηλίου και συνομίλησε κατά την επιβίβαση στο αυτοκίνητό της με τον παραγωγό της εκπομπής της.

Για το ολοκαίνουριο CD του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες φωτογραφήθηκε ο Νίκος Κουρκούλης στο Γκάζι. Το grooming ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννέτος και το concept τον ήθελε clean cut με σικάτο κοστούμι και χωρίστρα στο πλάι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR