counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Ο Κώστας Αλιμπέρτης, βρέθηκε στη Γλυφάδα, με την σύντροφό του, Έρη Σούκου. Ο γυμναστής, βρήκε λίγο χρόνο ανάμεσα στο φορτωμένο καθημερινό του πρόγραμμα για να χαλαρώσει. Και τι καλύτερο, από μια βόλτα στον ήλιο με την σύντροφό του;

Βόλτα για καφέ και φαγητό βγήκε ο Στέλιος Ρόκκος με την Ελένη Γκόφα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην Γλυφάδα. Πολύ χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι, περπάτησαν για ώρα, με προορισμό το αγαπημένο τους καφέ, για να συναντήσουν φίλους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ και τις δύο κόρες τους Σύνθια και Τερέζα, βγήκαν βόλτα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Η όμορφη οικογένεια, έκανε μια μεγάλη βόλτα, ενώ ήταν αρκετά ευδιάθετοι, παρά την παρουσία του φωτογραφικού φακού.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη έκανε την βόλτα της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με τον σύζυγό της, Θανάση Δόση και το παιδί τους. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, απολαμβάνει στιγμές με την κορούλα του, που είναι το επίκεντρο στην καθημερινότητά τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR