counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!  

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις βόλτες των επωνύμων εδώ και αρκετό διάστημα τα βόρεια προάστια. Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο φακός απαθανάτισε την Έλενα Ασημακοπούλου σε επώνυμο κατάστημα ρούχων γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων με την κόρη της, την 2,5 χρονών Μαρία Ροζάρια, καρπό του έρωτά της με τον 36χρονο ιταλικής καταγωγής ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο. Μαμά και κόρη περιηγήθηκαν στο κατάστημα για να επιδοθεί η πρώτη σε αγορές.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο φακός εντόπισε και ένα γνωστό παντρεμένο ζευγάρι της showbiz και της υποκριτικής. Mάρκος Σεφερλής και Έλενα Τζαβαλιά ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρέωσεις και μοιράστηκαν ανέμελες στιγμές απολαμβάνοντας την βόλτα τους χωρίς τον γιο τους Χάρη.

Τα φλας άστραψαν και για την Πέγκυ Τρικαλιώτη που επίσης βρέθηκε στο ίδιο εμπορικό κέντρο με τον σύντροφό της Θανάση Δόση. Οι δύο τους επιδόθηκαν σε αγορές στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο εμπορικό κέντρο χωρίς την μικρή τους κόρη. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χωρίς ίχνος μακιγιάζ βόλταρε στα καταστήματα και πέρασε στιγμές χαλάρωσης.

Και από το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου ο φωτογραφικός φακός έφτασε στα Σπάτα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί τα φλας άστραψαν για την Κέλλυ Κελεκίδου που εμφανίστηκε με total black νεανικό look: μαύρο δερμάτινο στενό παντελόνι, μαύρο μαύρες γαλότσες και μαύρο φούτερ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR