counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!  

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις βόλτες των επωνύμων εδώ και αρκετό διάστημα τα βόρεια προάστια. Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές και βόλτες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πρόσωπα της ελληνικής showbiz παίρνουν μια πρώτη γεύση από την εικόνα της αγοράς και δείχνουν να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Λέχου σε γνωστό εμπορικό κέντρο του βορείων προαστίων με κομψό outfit. Η Κατερίνα Λέχου τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Όλα για την μητέρα μου" στο Θέατρο Ακροπόλ με πλειάδα αξιόλογων ηθοποιών της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Η Κατερίνα Λέχου "ξέκλεψε" λίγο χρόνο και βόλταρε χαλαρή στα καταστήματα.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο φακός εντόπισε και ένα γνωστό παντρεμένο ζευγάρι της showbiz. Ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγό του Δώρα έκαναν ένα διάλειμμα από τις  επαγγελματικές τους υποχρέωσεις και μοιράστηκαν ανέμελες στιγμές απολαμβάνοντας την βόλτα τους χωρίς τους γιους τους, τον 10χρονο Βασίλη και τον 5χρονο Άγγελο. Απ’ό,τι φαίνεται πήραν μια πρώτη ιδέα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές που θα κάνουν για εκείνους.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την Έλενα Τσαβαλιά η οποία επέλεξε για shopping therapy το ίδιο εμπορικό κέντρο. Η ηθοποιός βρέθηκε εκεί χωρίς τον σύζυγό της Μάρκο Σεφερλή και τον γιο τους Χάρη αλλά με καλές της φίλες.

Τα φλας άστραψαν και για άλλο ένα ζευγάρι της showbiz επίσης βρέθηκε στο ίδιο εμπορικό κέντρο. Κωνσταντίνος Καζάκος και Ιωάννα Μαρτζούκου επιδόθηκαν σε αγορές στο ίδιο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έχοντας στο πλευρό τους τον μικρό του γιο Ιάσονα, όπως έχουν αποφασίσει να τον βαφτίσουν. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος που τον φετινό χειμώνα συμπρωταγωνιστεί με τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στην Ανάκριση του Γερμανού συγγραφέα Πέτερ Βάις, αφιερώνει πάντα τον ελεύθερο χρόνο του στην οικογένειά του ενώ η 34χρονη fashion editor Iωάννα Μαρτζούκου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

Γιάννης Αιβάζης και Μαρία Κορινθίου απόλαυσαν τις βόλτες τους στο ίδιο εμπορικό κέντρο. Το ζευγάρι περιηγήθηκε σε κατάστημα αθλητικών ειδών αλλά και οικιακών-διακοσμητικών ειδών και επιδόθηκαν σε αγορές.

Τα φλας άστραψαν και για την γιορτινή Όλγα Φαρμάκη! Γιορτινή γιατί, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, δεν δίστασε να φορέσει το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι της και να κάνει με αυτό το εορταστικό outfit  τις αγορές της, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR