counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!  

Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές και βόλτες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, πρόσωπα της ελληνικής showbiz παίρνουν μια πρώτη γεύση από την εικόνα της αγοράς και δείχνουν να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο φακός απαθανάτισε την Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της τον 36χρονο ιταλικής καταγωγής ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο μαζί με την κόρη τους, την 2,5 ετών Μαρία Ροζάρια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η Έλενα επισκέφθηκε κατάστημα εσωρούχων ενώ ο Μπρούνο περιηγήθηκε σε κατάστημα ένδυσης. Απόλαυσαν τη γιορτινά στολισμένη αγορά και μοιράστηκαν ανέμελες στιγμές. 

Και από το Μαρούσι ο φακός "ταξίδεψε" στην Κηφισιά και στην "Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής" που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sfera 102,2. Περισσότεροι από 100 διάσημοι καλλιτέχνες ανέλαβαν ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στο live studio που έστησε ο ραδιοφωνικός σταθμός σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Ο φακός μεταξύ άλλων απαθανάτισε έξω από το χώρο που λάμβανε χώρα το event τόσο την Κατερίνα Στικούδη που βρέθηκε εκεί κάνοντας ένα διάλειμμα από τις πρόβες της για το live του Dancing with the Stars, όσο και την Αγγελική Ηλιάδη που "συνελήφθη" από τον φακό με συνεργάτες της. Οι δύο τους με casual outfit έφτασαν στο χώρο του event κεντρίζοντας τις εντυπώσεις.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR