counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει ενσταντανέ από τις εξορμήσεις τους!

Πρωτοχρονιάτικες αγορές και βόλτες περιλαμβάνει το "μενού" στις παρούσες celebrity βόλτες.Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φακός τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα. Το ζευγάρι εθεάθη στην πρώτη δημόσια βόλτα του με τον γιο του, Αναστάση και την μητέρα της Κατερίνας Κόκλα, Ευδοκία που ήρθε από την Νάξο για να μοιραστεί γιορτινές στιγμές με το ζευγάρι. Η πεθερά του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε βόλτα με τον εγγονό της, δείχνοντας χαρούμενη και υπερήφανη στον ρόλο της ως γιαγιά και Γρηγόρης και Κατερίνα περιηγήθηκαν στα καταστήματα για να προβούν σε αγορές.

Με την μητέρα της Μαίρη απαθανατίστηκε η Έλλη Κοκκίνου στο ίδιο εμπορικό κέντρο. Μαμά και κόρη ευδιάθετες και χαμογελαστές απόλαυσαν την βόλτα τους στα καταστήματα και απόλαυσαν ανέμελες στιγμές δείχνοντας ότι είναι και πολύ καλές φίλες.

Το ίδιο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων επέλεξαν για αγορές και η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της, Φώτη Παπαθεοδώρου. Οι δύο τους περιηγήθηκαν στα καταστήματα και μάλιστα η ηθοποιός δεν αρκέστηκε στο window shopping αλλά επισκέφθηκε επώνυμο κατάστημα κοσμημάτων. Ντυμένη casual και με χαλαρή διάθεση απόλαυσε την βόλτα της στο γιορτινά διακοσμημένο εμπορικό κέντρο.

Στην Κηφισιά με την σύντροφό του Χρύσα Καλπάκη, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Οι δύο τους απόλαυσαν την βόλτα τους έχοντας στην παρέα τους τον αδερφό της Χρύσας που από ό,τι φαίνεται διατηρεί με το ζευγάρι άψογες σχέσεις.

Και από τα βόρεια προάστια, στα νότια και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Εκεί ο φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ στην πρώτη τους βόλτα για την νέα χρονιά. Πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ υποδέχθηκαν μαζί τον νέο χρόνο που επιφυλάσσει και για τους δύο εκπλήξεις στην επαγγελματική τους ζωή μιας και ο Αντώνης Ρέμος θα συντροφεύει τους τηλεθεατές ως coach στο the Voice που κάνει έναρξη στις 10 Ιανουαρίου, ενώ η Υβόννη Μπόσνιακ ανανεώνει συνεχώς με νέα σχέδια, την collection ρούχων της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR