counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Ο καιρός στη χώρα μας μόνο Φλεβάρη δε θυμίζει. Ο ήλιος σχεδόν καίει και οι θερμοκρασίες μόνο σε καλοκαίρι παραπέμπουν. Τη στιγμή που άλλες χρονιές βλέπαμε χιονισμένα τοπία και τους celebrities να τρέχουν στα χιονοδρομικά, τώρα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει με ανεβασμένη διάθεση και ελάχιστα ρούχα.

Κάποιοι βέβαια κρατούν το χειμερινό look και υποστηρίζουν τα leather jackets ακριβώς όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε έξω από τα studio pro μετά από την εμφάνιση του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Σάσα σταμάτη από την άλλη με άκρως καλοκαιρινή διάθεση αποχωρώντας από τα στούντιο της πρωινής εκπομπής έκλεψε τις εντυπώσεις με το σορτς και τα all star παπούτσια της. Με ένα απλό λευκό t – shirt και ένα ανάλαφρο jacket σε πουά αποχρώσεις έκλεψε την παράσταση με τα γυαλιά ηλίου της που της έδιναν μοναδικό στυλ.

Εξίσου, καλοκαιρινή ήταν και η Λάουρα Νάργες που φορούσε αμάνικο μπλουζάκι με χαμόγελο στα πλευρά, παντελόνι, αρβυλάκια και ένα καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση της.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR