counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις βόλτες των επωνύμων εδώ και αρκετό διάστημα τα βόρεια προάστια. Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απόλαυσε την περιήγησή της στα καταστήματα. Ο φακός την συνέλαβε σε κατάστημα υποδημάτων και η επιλογή της μαρτυρά την αγάπη της στο casual και street style.

Και από το Μαρούσι στην Κηφισιά. Εκεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τατιάνα Στεφανίδου. Η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα σε εμπορικό δρόμο των βορείων προαστίων και με κομψό outfit έδειξε ότι σε κάθε στιγμή της ημέρας της φροντίζει με επιμέλεια την εμφάνισή της.

Στο Κολωνάκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της και συμμετέχοντας σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα show της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το Your Face Sounds Familiar, διανύει μια από τις χαρούμενες και δημιουργικές φάσεις της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής και αυτό αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελό της.

Στην Γλυφάδα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της, Φίλιππο και Διονύση. Ούσα μια αφοσιωμένη μητέρα, φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στους "άνδρες της ζωής της" και να περνούν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR