counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Στις πρόβες για το show του ΑΝΤ1 "Your Face sounds familiar" στα ΚΑΠΑ studios απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Μπέττυ Μαγγίρα, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Άρη Πλασκασοβίτη. Οι συμμετέχοντες του YFSF κάνουν εντατικές πρόβες για να μας εντυπωσιάζουν με τις μεταμφιέσεις τους κάθε Κυριακή, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη.

Kαι από τα Σπάτα στην Γλυφάδα.Εκεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο Βruno που δύσκολα αποχωρίζεται. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με casual εμφάνιση μοίρασε χαμόγελα στους φωτογράφους και απόλαυσε χαλαρές στιγμές.

Κατερίνα Ζαρίφη και Δήμος Βερύκιος «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό έξω από τα studio Pro με τους δύο τους, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, να ανταλλάσσουν αστεία και να έχουν ανεβασμένη διάθεση. Αντιλήφθησαν τον φωτογραφικό φακό που καραδοκούσε για τους απαθανατίσει και του χάρισαν το χαμόγελό τους.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR