counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR "καραδοκεί" και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα των διαδρομών των celebrities στην πόλη. Ελένη Μενεγάκη, Πέτρος Κωστόπουλος και Δέσποινα Βανδή απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε στιγμές τους εκτός των στούντιο των εκπομπών όπου συμμετέχουν.

Η Ελένη Μενεγάκη, ντυμένη σε γήινους τόνους απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και αντιλαμβανόμενη την παρουσία του χάρισε χαμόγελα. Οι paparrazi την συνέλαβαν έξω από τα στούντιο Pro όπου γυρίζεται η μεσημεριανή εκπομπή της στον Alpha, στην περιοχή της Παλλήνης.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαθανατίστηκε έξω από το στούντιο του Μega όπου γυρίζεται η πρωινή εκπομπή του, στην Παιανία. Κομψά ντυμένος αλλά με το casual στοιχείο του σακιδίου στον ώμο του, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να δίνει χάδια σε έναν τετράποδο φίλο που συνάντησε στον δρόμο του.

Οι εμφανίσεις της στο The Voice ξεχωρίζουν και εκείνη δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο της ως coach. O λόγος για την Δέσποινα Βανδή που κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μοιράστηκε όμορφες στιγμές με την κόρη της Μελίνα. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Γλυφάδα και ο φακός τις απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές μητέρας-κόρης. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR