counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους. Στην Γλυφάδα απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR την Νίνα Λοτσάρη που με casual αλλά πάντα προσεγμένο στυλ και χωρίς παρέα έκανε βόλτα ενώ αντιλαμβανόμενη την ύπαρξη φωτογράφων που καραδοκούσαν για να καταγράψουν την εμφάνισή της, χάρισε ζεστά χαμόγελα. Στην ίδια περιοχή καταγράφηκε και η ανοιξιάτικη έξοδος της Εριέττας Κούρκουλου που φωτογραφήθηκε με casual εμφάνιση. Στην Γλυφάδα βρέθηκε και ο Γιώργος Γιαννιάς με την επί χρόνια σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη. Οι δυο τους έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές.

Από την Γλυφάδα στο Κολωνάκι. Εκεί απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του "Your Face Sounds Familiar" και των "Καρντάσιανς", Μαρία Μπεκατώρου. Όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές  της υποχρεώσεις, αφιερώνει χρόνο σε αγαπημένα της πρόσωπα και βολτάρει εκμεταλλευόμενη τον ανοιξιάτικο καιρό. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε βόλτα με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο,στην περιοχή του Κολωνακίου. Η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου στην έξοδο με τον σύζυγό της είχε αρκετές leather λεπτομέρειες, προσδίδοντάς της έναν ροκ ύφος.

Από το Κολωνάκι στο Μαρούσι! Εκεί βρέθηκε η Έμυ Λιβανίου για ψώνια με την κόρη της. Μαμά και κόρη έκαναν περιήγηση στα καταστήματα απολαμβάνοντας η μία την συντροφιά της άλλης.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR