counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους!

Πόλος έλξης έχουν γίνει για τις βόλτες των επωνύμων εδώ και αρκετό διάστημα τα βόρεια προάστια. Πολλοί celebrities έχουν απαθανατιστεί από τα φλας των φωτογράφων να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να επιδίδονται σε αγορές σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Οι επώνυμοι αφιερώνουν χρόνο για κάνουν τις κατάλληλες αγοραστικές επιλογές και να προμηθευτούν όσα χρειάζονται οι ίδιοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έξω από εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR τον Γιώργο Τσαλίκη με την σύζυγό του Δώρα. Το ζευγάρι επιδόθηκε σε αγορές με τoν άνδρα του σπιτιού να αναλαμβάνει ρόλο κουβαλητή!

Σε ατέλειωτο παιχνίδι με την κόρη της επιδόθηκε η Νίνα Λοτσάρη που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στα νότια προάστια. Casual ντυμένη εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές.

Έξω από γυμναστήριο της Γλυφάδας απαθανάτισε ο φακός την Γωγώ Μαστροκώστα και την Δέσποινα Βανδή με άκρως αθλητικό outfit. Πιστές στο ραντεβού τους με την άσκηση που της κρατά σε φόρμα «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό λίγο πριν την προπόνησή τους.

Με την σύντροφό του Έρη Σούκου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ο γυμναστής, Κώστας Αλιμπέρτης. Οι δυο τους εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό επιδόθηκαν σε βόλτα και απόλαυσαν ο ένας την συντροφιά του άλλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR