counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR ακολουθεί τα βήματα των celebrities στις διαδρομές τους στην πόλη και σας εξασφαλίζει στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους.

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός εκπροσώπους της showbiz που συμμετείχαν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»  στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Απριλίου. Με αφορμή τον Μαραθώνιο, στην συμπρωτεύουσα βρέθηκαν αρκετοί celebrities. Ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων, ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Έμυ Λιβανίου, η Ζέτα Δούκα, ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η Δέσποινα Καμπούρηη Έλλη Κοκκίνου, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Δέσποινα Καμπούρη, την Μαριέττα Χρουσαλά, την Έλλη Κοκκίνου και την Ζέτα Δούκα κατά την επιστροφή τους από την συμπρωτεύουσα, casual ντυμένες, με τις αποσκευές τους ανά χείρας.

Παράλληλα, ο φακός του FTHIS.GR βρέθηκε και στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Ελένης Χατζίδου για την αφίσα των εμφανίσεών της Frangelico Upper Class με τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την προετοιμασία της: εκείνη φορώντας ένα μακρύ λευκό διάφανο φόρεμα πόζαρε με άνεση και γοητεία!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR