counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί!

Στη Θεσσαλονίκη, σε γνωστό ξενοδοχείο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Βάνα Μπάρμπα, παρέα με την κόρη της Φαίδρα Θεοδώρα, η οποία όσο μεγαλώνει, μοιάζει ακόμη περισσότερο με την διάσημη μαμά της. Η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της Φαίδρα Θεοδώρα, αφού απόλαυσαν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου στο spa, έκαναν τη βόλτα τους στην γύρω περιοχή.

Με ανοιξιάτικο look απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR την Νίνα Λοτσάρη στους δρόμους της Γλυφάδα, κρατώντας από το χέρι τη μικρή της κόρη Ευαγγελία – Ερωφίλη. Η Νίνα Λοτσάρη μπορεί να είναι πολυάσχολη, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο να είναι κοντά στις κόρες της και να περνά δημιουργικές στιγμές μαζί τους.  

Στη Γλυφάδα επίσης ήταν και η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία με casual look έκανε βόλτες στα μαγαζιά, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες αγορές για να ανανεώσει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα της.

Ο Αντώνης Ρέμος συνδύασε δουλειά με διασκέδαση, καθώς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια του Pomegranate Hotel, όπου και τραγούδησε. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τον εντόπισε τις πρωινές ώρες, με casual στυλ και χαλαρή διάθεση.

Λίγο πριν μπει στο στούντιο της εκπομπής του, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Σρόιτερ να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο και να είναι βιαστικός, καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις όλο το εικοσιτετράωρο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR