counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! Δείτε φωτογραφίες

Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! Δείτε φωτογραφίες
Οι celebrities βγαίνουν βόλτα και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί! Δείτε φωτογραφίες

Στη Γλυφάδα και ψώνια και καλλωπισμό βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, μόνιμη κάτοικος νοτίων προαστίων, πήγε στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της κι αμέσως μετά βγήκε στα μαγαζιά για τα απαραίτητα ψώνια. Χαλαρή και casual ντυμένη, με τζιν κι αθλητικά.

Θέατρο επέλεξαν να πάνε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι φίλοι και συνάδελφοι, παρακολούθησαν την παράσταση "Αχ αυτά τα φαντάσματα" με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο θέατρο Βρετάνια.

Με στενή της φίλη βγήκε για ψώνια η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια όπου έμεινε για αρκετή ώρα, κοιτώντας βιτρίνες και ψωνίζοντας ρούχα και παπούτσια.

Η Νάντια Μπουλέ παρουσίασε στο Ζάππειο τη γιορτή που οργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Ο κόσμος διένυσε μία απόσταση 4 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Σκοπός της γιορτής είναι να μεταφερθεί το μήνυμα της εταιρείας, για μια ζωή γεμάτη υγεία! Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη βοήθησε τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν την διαδρομή χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί!

Τη νέα συλλογή κοσμημάτων γνωστής σχεδιάστριας είδαν από κοντά η Βίκυ Σταυροπούλου και η Εβελίνα Παπούλια. Οι δύο ηθοποιοί έμειναν για αρκετή ώρα στο κατάστημα κι ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις της μόδας.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR