counter

Οι βροντεροί τσακωμοί του 2014

Οι βροντεροί τσακωμοί του 2014
Οι βροντεροί τσακωμοί του 2014

Η τηλεόραση δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει ποτέ, αυτό τουλάχιστον δείχνουν  οι τσακωμοί που συμβαίνουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Κάνοντας μια αναδρομή στο 2014 θα δούμε πολλούς τηλεοπτικούς και media – κούς αστέρες να βγάζουν το σπαθί τους από το θηκάρι και να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους, άλλοτε από τηλεοράσεως, άλλοτε από πένας και άλλοτε από τα social media.

Ντέπυ Γκολεμά, Κώστας Μπουσούρης  – Ελεονώρα Μελέτη:  " Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο! Κάπως έτσι θα χαρακτήριζα την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Όχι δα γιατί πετάχτηκε έως το Άμστερνταμ για να δοκιμάσει χασίς και κάτι γλυκά με ναρκωτικές ουσίες, αλλά και γιατί προσέγγισε το θέμα "Ελευθερία" από αυτή τη σκοπιά. Αυτή την ανάγκη για ελευθερία έχουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή! Να τραβήξουμε μια τζούρα να πάνε τα μνημόνια κάτω!" Με αυτόν τον τρόπο η Ντέπυ Γκολεμά αποφάσισε να καλωσοσρίσει τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι Ε . Η παρουσιάστρια που δεν μας έχει συνηθίσει σε σιωπή, δεν απάντησε στην τηλεκριτικό, δεν άφησε όμως αναπάντητη την κριτική του Κώστα Μπουσούρη στο “Thema People” ο οποίος στην στήλη του στην εφημερίδα έγραψε για την εκπομπή “Hashtag”: "Ήταν μια πρώτης τάξεως φόρμουλα να καταλάβουν όλοι στο εσωτερικό του σταθμού ποια είναι η αδιαφιλονίκητη star. Ίσως ήταν τελικά ένα μεγαλοπρεπές τηλεοπτικό κάψιμο εγκεφάλου του μέσου τηλεθεατή, μια σπονδή στο ναό του αυτο-τρολαρίσματος". Στην παραπάνω κριτική η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τα ακόλουθα: "Πήρα το δημοσίευμα, βγήκα στον κήπο και μάζεψα τα σκατά του σκύλου μου". 

Ντέπυ Γκολεμά – Νίκος Μασοράκης: Το σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη για την συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στο Σύνταγμα, για την υποστήριξη των απολυμένων καθαριστριών, άναψε φωτιές στο διαδίκτυο με την Ντέπυ Γκολεμά να τον αποκαλεί “Κοπρόσλυλο του κερατά” και “ξεφτίλα” με τον ίδιο να απαντά με αγωγές και μηνύσεις.   

Χρυσούλα Διαβάτη – Σάκης Ρουβάς: Η έντονη αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη στην βράβευση του Σάκη Ρουβά με το βραβείο «Αρχαίου δράματος – Κάρολος Κουν» απασχόλησε περισσότερο παρά ποτέ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό.

Η ηθοποιός άστραψε και βρόντηξε με την βράβευση του Σάκη Ρουβά και ο τραγουδιστής δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια. Από κει και πέρα, άπασα η showbiz πήρε τα όπλα της.

Νατάσα Μποφίλιου – Real News: Ένας ακόμα τσακωμός που απασχόλησε την showbiz ήταν ο τσακωμός της Νατάσας Μποφίλου με την εφημερίδα «Real News». Η Νατάσα Μποφίλιου «βγήκε από τα ρούχα της» όταν διάβασε σε δημοσίευμα της εφημερίδας πως η ίδια διατηρεί σχέση με τον Μύρωνα Στρατή. Η τραγουδίστρια διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και ο δημοσιογράφος που το υπέγραφε, απολύθηκε!

Πέτρος Κωστόπουλος – Χριστίνα Πολίτη: Υπήρξαν συνεργάτες κατά την περίοδο της ηγεμονίας της Imaco και στενοί φίλοι, όμως από τότε που ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το όπλο του εναντίον του Μάρκου Σεφερλή και της εκπομπής “Mega με μία” η Χριστίνα Πολίτη δήλωσε πως «νόμιζε πως ήταν φίλοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο», αλλά δεν τον παρεξηγεί, αφού κατά την ίδια ο πρώην εκδότης έχει πλέον μοναξιές.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Βαγγέλης Περρής: Δεν έχει τελειωμό η κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή. Ο τελευταίος έχει αναφερθεί κατά καιρούς όχι με τα καλύτερα λόγια για τον παρουσιαστή. «Ποιος ασχολείται με τον Βαγγέλη;» ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε ερώτηση δημοσιογράφου, ενώ ο Βαγγέλης Περρής, χαρακτήρισε τον παρουσιαστή, ούτε λίγο, ούτε πολύ βλάκα, λέγοντας ότι κάποια πράγματα στην ζωή, είναι αήττητα.

Θανάσης Βισκαδουράκης – Ευγενία Μανωλίδου: Η ατάκα της Ευγενίας Μανωλίδου πως το “DWTS5” δεν έχει stars εξόργισε τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια το show που συμμετέχει. Η κόντρα δεν συνεχίστηκε, μιας και οι δύο ανασκεύασαν τις δηλώσεις τους και μάλλον δεν υπήρξε ποτέ λόγος τσακωμού.

Ευγενία Μανωλίδου – Φώτης Σεργουλόπουλος: “Miss καταρρεύσω” χαρακτήρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος την Ευγενία Μανωλίδου, από αέρος της εκπομπής «Φ –Μ LIVE» γεγονός που έκανε έξαλλη της παρουσιάστρια, μαέστρο και σύζυγο Αδωνίδος. Η Ευγενία Μανωλίδου ισχυρίστηκε πως το αγαπητό τηλεοπτικό δίδυμο την είχε προσκαλέσει πολλάκις στην εκπομπή του, με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να το αρνούνται κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης: Ποια παρουσιάστρια είπε: “Ή η Μενεγάκη ή εγώ”;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR