counter

Οι αιχμές του Σπύρου Παπαδόπουλου για το κόψιμο του "Στην υγειά μας" και το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram

Οι αιχμές του Σπύρου Παπαδόπουλου για το κόψιμο του "Στην υγειά μας" και το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram
Οι αιχμές του Σπύρου Παπαδόπουλου για το κόψιμο του "Στην υγειά μας" και το σχόλιο του Γιώργου Τσαλίκη στο Instagram

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δαναη" και στον Άρη Καβατζίκη. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν αρκετά ενοχλημένος για την απότομη διακοπή της εκπομπής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Μιλώντας για την ημέρα που ανακοίνωσε μέσω social media ότι αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξήγησε ότι υπήρχαν ακόμα τρία έτοιμα επεισόδια τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «έκοψε» μια… κυρία με ρόλο εξουσίας: «Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε» ειπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και συνέχισε.

«Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τη συγκεκριμένη συνέντευξη σχολίασε και ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Να θυμίσουμε, ότι τον Μάιο του 2021 που ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι ολοκληρώνεται η εκπομπή του από τον ΣΚΑΙ, την ίδια περίοδο το κανάλι του Φαλήρου θέλησε ξαφνικά να ακυρώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη για την παρουσίαση του Big Brother.

"Κοίτα μια σύμπτωση... Αυτά γίνανε πέρυσι τον Μάιο που γίνανε και τα δικά μου... Άκου τώρα...Αυτά" έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ ανήρτησε στο Instagram το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR