counter

Αυτοί είναι οι πέντε πιο πολυσυζητημένοι γάμοι του 2018

Αυτοί είναι οι πέντε πιο πολυσυζητημένοι γάμοι του 2018
Αυτοί είναι οι πέντε πιο πολυσυζητημένοι γάμοι του 2018

Το 2018 ήταν μία χρονιά, όπου πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πολλά πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς showbiz απασχόλησαν τα μέσα με τις εντυπωσιακές τελετές που πραγματοποίησαν.

Εμείς επιλέξαμε τους 5 πιο λαμπερούς και δημοφιλείς γάμους για το 2018. 

1.Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν στις 6 Οκτωβρίου του 2018 στη Μύκονο. Η Αθηνά επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ, το οποίο ήταν δημιουργία της Celia Kritharioti. Η ηθοποιός έζησε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δηλώνει ερωτευμένη με το σύζυγό της. Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το γάμο της έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram : «Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ "γιατί το περνάω όλο αυτό;" Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο!».

2. Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης 

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη του 2018. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Βαθύ της Σίφνου, παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών. Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό Celia Kritharioti και κατέφτασε στην εκκλησία με φουσκωτό. Την ίδια ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης έφτασε στην εκκλησία με συνοδεία ποντιακής μουσικής και με πολλούς φίλους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου. Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι του ζευγαριού διασκέδασαν σε δεξίωση, που έγινε στο σπίτι των κουμπάρων, που βρίσκεται στην ίδια παραλία με την εκκλησία.

3. Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο

Έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο επέλεξε να κάνει η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της, Kevin Undergaro στις 6 Οκτωβρίου του 2018. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μία μεγάλη του επιθυμία να παντρευτεί στην Ελλάδα και μάλιστα στον Άκοβο Αρκαδίας, στο χωριό της παρουσιάστριας. Μετά την τελετή ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι, με παραδοσιακή, αλλά και πιο μοντέρνα μουσική.

4. Μeghan Markle - Πρίγκιπας Harry

Θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε γάμο της χρονιάς. Η Μeghan Markle παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου του 2018. Μάλιστα, τώρα περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι. Όταν η ίδια ανακοίνωσε τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Harry, Δούκα του Σάσσεξ, ανακοίνωσε επίσης ότι αφήνει την υποκριτική της καριέρα καθώς και την ανθρωπιστική της εργασία.

5. Μαντώ Γαστεράτου – Νίκος Ισηγόνης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στην Ανάβυσσο η Μαντώ Γαστεράτου στις 22 Σεπτεμβρίου 2018. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 949, φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με 40.000 κεντημένα κρύσταλλα Swarovski και πέπλο τεσσάρων μέτρων, που σχεδίασε για εκείνη η καλή της φίλη και διάσημη σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου. Μάλιστα, σε συνέντευξή της η Μαντώ έχει δηλώσει: «Ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου».

Ας ευχηθούμε, σε όλα τα ζευγάρια να είναι ευτυχισμένα και πάντα ερωτευμένα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR