counter

Οι 3 διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρική κλινική

Οι 3 διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρική κλινική
Οι 3 διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρική κλινική

Οι ψυχικές διαταραχές όπως είναι γνωστό δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους ανάλογα με την ειδικότητα και την αναγνωρισιμότητά τους. Πολλοί είναι οι διάσημοι που νοσηλεύτηκαν σε ψυχιατρική κλινική και έχουν μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και για τους διάφορους εθισμούς τους.

Για πολλούς η ψυχική ασθένεια αποτελεί θέμα ταμπού και οι fans συχνά σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι κάποιοι διάσημοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ποιοι είναι λοιπόν οι διάσημοι που έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική;

Britney Spears

Είναι γνωστό πως η Britney Spears είχε υποστεί σωματική και ψυχολογική κατάρρευση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Glitter, το 2001. Μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Wetchester North Hospital, μετά από δική της πρωτοβουλία καθώς ένιωθε «ανάστατη ψυχικά».

“Η κατάστασή μου είναι μοναδική, αλλά υπόσχομαι να κάνω αυτό που είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην το γνωρίζετε αυτό για εμένα, αλλά είμαι δυνατή”, είχε δηλώσει η ίδια όταν γνωστοποιήθηκε η εισαγωγή της στην ψυχιατρική κλινική.

Robbie Williams

Ο Robbie Williams έδωσε τη μάχη του με τα ναρκωτικά, τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη. Μάλιστα ο ίδιος έχει μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στα ναρκωτικά που ήταν αποτέλεσμα της κατάθλιψης που είχε βιώσει πολλές φορές στη ζωή του. Το 2007 εισήχθη στο κέντρο αποτοξίνωσης και ψυχιατρική κλινική Meadows στην Arizona, που ειδικεύεται στην κατάθλιψη, το άγχος, την διπολική διαταραχή και πολλές ακόμα ψυχικές ασθένειες.

“Ήμουν ψυχικά και σωματικά άρρωστος”, ήταν τα λόγια του τραγουδιστή.

Πλέον ο Robbie Williams κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του και να διαχειρίζεται επιτυχημένα την ψυχική του υγεία.

Catherine Zeta Jones

Η Catherine Zeta Jones πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ και ανά διαστήματα επισκέπτεται ψυχιατρικές κλινικές για να διασφαλίσει ότι η κατάσταση παραμένει υπό έλεγχο και ότι διατηρεί την ψυχική της υγεία.

“Είναι ένα πρόβλημα που χτυπάει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Αν το γεγονός ότι το αποκάλυψα, ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα αυτό, πραγματικά αξίζει τον κόπο”, έχει παραδεχτεί η ηθοποιός.

Δείτε επίσης! 8 διάσημοι άντρες σταρ με εθισμό στο σeξ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR