counter

Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο με τον αδερφό του για να συνοδεύσει τον γιο του με το πλοίο στην Αθήνα

Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο με τον αδερφό του για να συνοδεύσει τον γιο του με το πλοίο στην Αθήνα
Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο με τον αδερφό του για να συνοδεύσει τον γιο του με το πλοίο στην Αθήνα

Με ανακοίνωση που ανέβηκε στα social media το πρωί του Σαββάτου (12/08), η οικογένεια του Οδυσσέα Σταμούλη έκανε γνωστό πως ο ηθοποιός βρίσκεται από την Παρασκευή στη Σάμο, με σκοπό να συνοδεύσει τη σορό του 11χρονου γιου του με το πλοίο στην Αθήνα.

Η κηδεία του Χρήστου Σταμούλη θα τελεστεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Καλλιθέας. 

Διαβάστε επίσης: Oδυσσέας Σταμoύλης: Ολοκληρώθηκε η νεκρoψία για τον πνιγμό του γιoυ του - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

"Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι που βρίσκεται ο Οδυσσέας, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο. Και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη" έγραφε η ανακοίνωση, ενώ όπως διαβάζουμε, στο πλευρό του Οδυσσέα Σταμούλη βρίσκεται και ο αδερφός του, επίσης ηθοποιός, Ισίδωρος Σταμούλης.

Λίγη ώρα νωρίτερα έγινε γνωστό πως σύμφωνα με τη νεκροψία στη σορό του 11χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε καθαρό πνιγμό.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού
 
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το λιμενικό, το άτυχο παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα. 
 
"Απογευματινές ώρες Πέμπτη (10/08), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φούρνων από τη μητέρα 11χρονου ημεδαπού αγοριού ότι ο ανήλικος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για μπάνιο στην παραλία “Πλάκα” και έκτοτε αγνοούνταν. Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο (02) Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία “Πλάκα”. Ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου» ανέφερε σε ανακοίνωση του το Λιμενικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR