counter

Οδυσσέας Σταμούλης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Οδυσσέας Σταμούλης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Οδυσσέας Σταμούλης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 11χρονου γιου του - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει από το βράδυ της Πέμπτης (10/08) ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης, που θρηνεί τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του, Χρήστου.
 
Ο ανήλικος έχασε τη ζωή του από πνιγμό στους Φούρνους Κορσεών, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Αυγούστου πήγε σε παραλία του νησιού για να κολυμπήσει. 
 
Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, η κηδεία του 11χρονου Χρήστου θα τελεστεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.
 
"Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Οδυσσέα Σταμούλη.
 
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
 
Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το λιμενικό, το άτυχο παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών του λιμενικού στην παραλία Πλάκα. 
 
"Απογευματινές ώρες Πέμπτη (10/08), ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φούρνων από τη μητέρα 11χρονου ημεδαπού αγοριού ότι ο ανήλικος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες για μπάνιο στην παραλία “Πλάκα” και έκτοτε αγνοούνταν. Άμεσα για το σημείο αναχώρησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από θαλάσσης απέπλευσαν δύο (02) Περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην παραλία “Πλάκα”. Ο 11χρονος ανασύρθηκε από ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στην ακτή, ενώ διακομίστηκε άμεσα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου» ανέφερε σε ανακοίνωση του το Λιμενικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR