counter

Ο Χρήστος Σαντικάι με το Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Χρήστος Σαντικάι με το Νίκο Οικονομόπουλο
Ο Χρήστος Σαντικάι με το Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Χρήστος Σαντικάι, που τον γνωρίσαμε να ερμηνεύει τα κάλαντα αλλά και χριστιανικούς ύμνους δοκίμασε πρόσφατα την τύχη του στο show του Αντ1, “The Voice”, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους coach του παιχνιδιού και να πατήσουν το κόκκινο κουμπί που θα του εξασφάλιζε μια θέση στο show.

O Χρήστος Σαντικάι ήθελε μια ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο του. Εργαζεται σαν βοηθός σερβιτόρου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος ενώ ο διακαής του πόθος είναι μια μέρα να κρατήσει το μικρόφωνο και να κάνει αυτό που αγαπά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος που γνωρίζει την ιστορία του 19χρονου τραγουδιστή ευαισθητοποιήθηκε και με μεγάλη γενναιοδωρία θέλησε να βοηθήσει με τον τρόπο του το Χρήστο Σαντικάι. Ο πετυχημένος τραγουδιστής παραχώρησε το μικρόφωνο στο νεαρό σερβιτόρο και με χαρά τον καμάρωσε την ώρα που εκείνος ερμήνευσε το “Γράμμα” του Γιάννη Πάριου.

 “Ακούστε τον έχει πραγματικά πολύ καλή φωνή”, είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Οικονομόπουλος και του έδωσε το μικρόφωνο. Πράγματι, ο Χρήστος Σαντικάι άδραξε την ευκαιρία και σάστισε από την ευγενική πράξη του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος απέδειξε ότι σέβεται και συμπονά τα νέα παιδιά που ονειρεύονται μια θέση στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR