counter

Ο Χρήστος Νέζος άρμεξε γαϊδούρα, ήπιε το γάλα της & τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή! (Video)

Ο Χρήστος Νέζος άρμεξε γαϊδούρα, ήπιε το γάλα της & τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή! (Video)
Ο Χρήστος Νέζος άρμεξε γαϊδούρα, ήπιε το γάλα της & τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή! (Video)

Ο Χρήστος Νέζος και το γάλα γαιδούρας

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί ευτράπελα και απρόοπτα στις ζωντανές συνδέσεις των εκπομπών. Η ζωντανή σύνδεση με το Χρήστο Νέζο  στο «Πρωινό Mou» εκτός από  γέλιο είχε και αρκετά υπονοούμενα με αφορμή το άρμεγμα της γαϊδούρας.  

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του συνδέθηκαν με το Ναύπλιο, όπου βρισκόταν ο Χρήστος Νέζος. Στον πυρετό του ρεπορτάζ και με πολύ ζήλο, ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να δείξει τον τρόπο με τον οποίο αρμέγεται μια γαϊδούρα.

Και ενώ ο Χρήστος Νέζος έδινε το ρεπορτάζ σχετικά με τα θρεπτικά συστατικά και το κόστος, έπεφταν τα υπονοούμενα έπεφταν βροχή. Τα γέλια και τα σχόλια πήραν φωτιά δε, όταν ο δημοσιογράφος έσκυψε για να ξεκινήσει το άρμεγμα. Η εικόνα τα ‘λεγε όλα. Αυτός που έδειχνε να μην απολαμβάνει το άρμεγμα ήταν ο Χρήστος Νέζος, ο οποίος γελούσε από αμηχανία.

Δύο άτομα κρατούσαν το καημένο το ζωντανό για να καταφέρει ο δημοσιογράφος να αρμέξει. Η στάθμη του γάλακτος δεν ανέβαινε ποτέ, ενώ ο δημοσιογράφος τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε το ρεύμα όταν η «άτυχη» γαϊδούρα τον λέρωσε με το γάλα της. Η Τζένη Μπαλατσινού δε μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος παρότρυνε τον Χρήστο Νέζο να δοκιμάσει λίγο από το γάλα που είχε αρμέξει. Ο δημοσιογράφος έλεγε: «Έλα μωρέ Πέτρο, δε μπορώ…. , μυρίζει».

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR