counter

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο θεατρικό σανίδι. Δείτε τον να υποδύεται τον Ηρακλή Πουαρό!

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο θεατρικό σανίδι. Δείτε τον να υποδύεται τον Ηρακλή Πουαρό!
Ο Χρήστος Φερεντίνος στο θεατρικό σανίδι. Δείτε τον να υποδύεται τον Ηρακλή Πουαρό!

Ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στην θεατρική παράσταση "Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό".

Ο ρόλος του Ηρακλή Πουαρό έχει ιντριγκάρει τον Χρήστο Φερεντίνο που του αρέσει να δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα. Στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου βρέθηκε η σύζυγος του Σοφία Παυλίδου που τον χειροκρότησε από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου!

Σύμφωνα με το σενάριο του έργου "Καλώς ήρθατε Ντετέκτιβ Πουαρό" ο πρωταγωνιστής, που τον υποδύεται ο Χρήστος Φερεντίνος, δέχεται μια παράξενη πρόσκληση σε μεταμεσονύχτια δεξίωση, από τον πρόεδρο του μουσείου αυτοκινήτου, με αφορμή τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από τη δημιουργία του. Ο Χρήστος Φερεντίνος στις 12 τα μεσάνυχτα βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου, όπου προς μεγάλη του έκπληξη θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μυστηριώδες αίνιγμα που παραμένει ανεξιχνίαστο από το 1923!

Η θεατρική παράσταση φέρει την υπογραφή του Θοδωρή Πετρόπουλου και είναι βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι. Μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν είναι ο Σωκράτης Αλαφούζος, η Εβελίνα Παπούλια και η Λήδα Ματσάγγου.

Φέτος  ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνδυάσει τα τηλεοπτικά πλατό με το θεατρικό σανίδι. Σε λίγο καιρό θα βλέπουμε τον Χρήστο Φερεντίνο και από την συχνότητα του ALPHA, αφού πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας.

Δείτε τις φωτογραφίες και το Video από το δελτίο ειδήσεων του Star. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR