counter

Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την λιποθυμία του

Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την λιποθυμία του
Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την λιποθυμία του

Ένα περιστατικό που προκάλεσε άγχος για την υγεία του, αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο ο Χάρης Ρώμας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την Εύβοια προκειμένου να ανέβει στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου του Νέου Πύργου.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από νωρίς προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Οι διοργανωτές όμως δεν είχαν προβλέψει το τι θα ακολουθούσε. Αφού το πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Πνευματικό Κέντρο με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές αλλά και ένα δυσάρεστο περιστατικό με την υγεία του Χάρη Ρώμα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Έβαλα σε δεύτερη μοίρα την υγεία μου και ένιωσα υπεύθυνος μήπως συμβεί κανένα ατύχημα με τους θεατές”, είπε και συμπλήρωσε: “Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο, αλλά αυτό που μου έμεινε είναι η εικόνα του κόσμου να παίζει κυριολεκτικά ξύλο για ένα εισιτήριο στην είσοδο... Ένιωσα υπεύθυνος για αυτή την ταλαιπωρία όταν είδα να σπάει η ξύλινη πόρτα και οι άνθρωποι να ασφυκτιούν».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR