counter

Ο ωραίος του "DWTS" μιλά για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του & τις σκηνές ζηλοτυπίας απο τη σύζυγό του

Ο ωραίος του "DWTS" μιλά για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του & τις σκηνές ζηλοτυπίας απο τη σύζυγό του
Ο ωραίος του "DWTS" μιλά για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του & τις σκηνές ζηλοτυπίας απο τη σύζυγό του

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

Στο περιοδικό "ΕΓΩ" έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αναδιώτης, με αφορμή την παρουσία του στο DWTS. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για το πως γνωρίστηκε με την αγαπημένη του σύζυγο Βασιλική, τις σκηνές ζηλοτυπίας αλλά και για την απόφασή του να κινηθεί νομικά, για τα χρήματα που δεν έχει πάρει για το ρόλο του στους¨"Βασιλιάδες".

"Ήταν τυχαίο γεγονός ο ρόλος μου στη σειρά "Βασιλιάδες" αναφέρει ο ηθοποιός. "Κάποιοι άνθρωποι που είχαν αναλάβει το casting, με είχαν δει σε κάποια φωτογράφιση, πέρασα από οντισιόν και όλα πήραν το δρόμο τους. Τα χρήματα από τα επεισόδια που έχουν γυριστεί δεν τα έχουμε πάρει, αλλά όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κρατήσει μια κοινή στάση απέναντι στην παραγωγή και όσους ευθύνονται για τις αμοιβές μας".

Ο Νίκος Αναδιώτης, μίλησε επίσης, για τη σύζυγό του, τον έρωτα με την πρώτη ματιά και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

"Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ήταν η ημέρα του γάμου μου. Με τη Βασιλική (σ.σ. τη σύζυγο του) γνωριστήκαμε σε μια δική μου επαγγελματική δουλειά, όπου μου έκανε το hairstyling και το makeup.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Την απόφαση να κάνουμε οικογένεια, την πήρα, αφότου τη γνώρισα καλύτερα. Τα στοιχεία που μου έδειχνε από την αρχή, με έκαναν να καταλάβω πως αν αυτός ο άνθρωπος με αγαπήσει, θα ήθελα να γίνει γυναίκα μου. Η ιδανική γυναίκα για μένα έχει όλα τα στοιχεία που έχει η Βασιλική. Δεν της λείπει τίποτα από όσα ονειρευόμουν".

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Γωγώ Θωμά, αν η σύζυγος του έχει τύχει να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας για το DWTS λόγω των αισθησιακών χορών του αλλά και για τις θαυμάστριες, απάντησε. "Δεν μου αρέσει η ζήλεια και φροντίζω να μην την προκαλώ. Δεν μου άρεσε και στο παρελθόν να κάνω σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί δεν ήθελα να μου κάνουν. Τώρα, αν κάποια κορίτσια μικρότερης ηλικίας με θαυμάζουν, όπως και όλα τα παιδιά, είναι πολύ ώριμη η σύζυγος μου για να την ενοχλήσει κάτι τέτοιο"

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης, δήλωσε πως επιθυμεί πολύ να αποκτήσει παιδιά, αλλά, όπως είπε: "Αυτό δεν το αποφασίζουμε εμείς. Είναι θέλημα θεού".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR