counter

Ο Val Kilmer δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να πάσχει από καρκίνο

Ο Val Kilmer δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να πάσχει από καρκίνο
Ο Val Kilmer δίνει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να πάσχει από καρκίνο

Με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook αποφάσισε ο Val Kilmer να δώσει ένα τέλος στις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν τα πάσχει από καρκίνο. Το θέμα της υγείας του πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν την περασμένη εβδομάδα ο Michael Douglas βρέθηκε στο Λονδίνο και μίλησε για την συνεργασία με τον ηθοποιό και καλό του φίλο στην ταινία «The Ghost and the Darkness».

Συγκεκριμένα ο Michael Douglas τόνισε πως ο Val Kilmer πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου. Μπορεί ο ίδιος να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 56χρονο ηθοποιό, θέλοντας να δείξει την συμπαράσταση του, όπως όλα όμως δείχνουν ο ίδιος έκανε μια μεγάλη γκάφα, αφού λίγο αργότερα ο Kilmer ξεκαθάρισε πως πρόκειται για παρεξήγηση, αφού είχε κάνει σχετικές εξετάσεις, χωρίς όμως να έχει διαγνωσθεί με καρκίνο.

«Αγαπώ τον Michael Douglas όμως δεν έχει τις σωστές πληροφορίες. Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν δύο χρόνια, όταν του ζήτησα να μου προτείνει ειδικό για να μου διαγνώσει έναν όγκο στο λαιμό μου, το οποίο που απαγόρευσε τη συνέχεια της περιοδείας μου στο CITIZEN TWAIN. Κατέληξα να χρησιμοποιήσω ιατρική ομάδα του UCLA, η οποία αποφάνθηκε πως δεν έχω καρκίνο», ξεκαθάρισε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR