counter

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε Instagram και μας δίνει συμβουλές για την καραντίνα

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε Instagram και μας δίνει συμβουλές για την καραντίνα
Ο Τζόνι Ντεπ έκανε Instagram και μας δίνει συμβουλές για την καραντίνα

Τη σχέση του με τα social media εν μέσω καραντίνας, φαίνεται πως αναθεώρησε ο Τζόνι Ντεπ. Ο 56χρονος ηθοποιός πήρε λοιπόν την απόφαση και άνοιξε λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τις σκέψεις τους για την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών που ανήρτησε ο Τζόνι Ντεπ, εξομολογείται πως ποτέ πριν δεν είχε νιώσει την ανάγκη να ασχοληθεί με τα social media, ενώ παράλληλα μιλά για το την περίοδο του κορονοϊού και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

«Τώρα είναι η στιγμή να ανοίξουμε ένα διάλογο, αφού η απειλή αυτού του αόρατου εχθρού έχει προκαλέσει αμέτρητες τραγωδίες και τεράστια καταστροφή στις ζωές των ανθρώπων. Νιώθω πως πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, για αυτούς που αγαπάμε, για την κοινωνία μας, για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο και για το μέλλον. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να υποκύψουμε και να παραδοθούμε στη μονοτονία της καραντίνας που μοιάζει με κόλαση. Δημιουργήστε κάτι σήμερα το οποίο θα είναι προς όφελος σας και προς όφελος των άλλων αύριο. Κάντε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα μπορούσε να κάνει πιο χαρούμενη και λαμπερή την ημέρα κάποιου άλλου. Ζωγραφίστε, διαβάστε, σκεφτείτε, μάθετε, κάντε μια ταινία με το κινητό σας, παίξτε ένα όργανο μουσικής αν ξέρετε, αν δεν ξέρετε, μάθετε πως γίνεται» λέει, μεταξύ άλλων, ο Τζόνι Ντεπ, ενώ στο τέλος ευχαριστεί τους θαυμαστές του που τον στηρίζουν στην περιπέτεια του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Εδώ να πούμε πως ο Τζόνι Ντεπ κατάφερε να μαζέψει δυο εκατομμύρια followers σε λιγότερο από 24 ώρες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR