counter

O Tom Ηanks ξέσπασε σε γέλια και όχι σε κλάματα στην κηδεία του φίλου του Michael Duncan! (video)

O Tom Ηanks ξέσπασε σε γέλια και όχι σε κλάματα στην κηδεία του φίλου του Michael Duncan! (video)
O Tom Ηanks ξέσπασε σε γέλια και όχι σε κλάματα στην κηδεία του φίλου του Michael Duncan! (video)

Τοm Hanks

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο ξαφνικός θάνατος του 54χρονου ηθοποιού Michael Duncan πριν από δύο εβδομάδες συγκίνησε τους ηθοποιούς του Hollywood, που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Τom Hanks ήταν ο πρώτος που με την ανακοίνωση του θανάτου μίλησε με πολύ συγκινητικά και γλυκά λόγια για τον συμπρωταγωνιστή του στο "Πράσινο Μίλι". Η οικογένεια του Duncan, λόγω της μακρόχρονης φιλίας τους, προσκάλεσε τον Hanks να μιλήσει στην επιμνημόσυνη δίεση που έγινε τη Δευτέρα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε μια πολύ αστεία ιστορία που του είχε διηγηθεί ο Duncan και έκανε τους πάντες τη στιγμή του επικήδειου λόγου να ξεσπάσουν σε γέλια.


"O  Michael  ήθελε να γίνει μέλος μιας συμμορίας στην πατρίδα του στο Σικάγο. Έτσι ρώτησε τους φίλους του πώς μπορεί να γίνει μέλος της συμμορίας. Εκείνοι του είπαν ότι πρέπει να βάψει μια τούφα από τα μαλλιά του κόκκινα, να ρωτήσει τους αρχηγούς της συμμορίας αν τον δέχονται και να κάτσει να τον δείρουν για 20 λεπτά ως δοκιμασία.

Εκείνος το έκανε και κατάφερε και μπήκε. Αυτό όμως το ξύλο δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που πέρασε ο Mike από την μικροσκοπική μαμά του, μόλις τον είδε με την κόκκινη τούφα.
Όταν εκείνος της παραδέχτηκε ότι μπήκε στη συμμορία εκείνη άρχισε να τον κυνηγάει και να τον χτυπάει μ' ένα τηγάνι. Μετά τον ανάγκασε να κόψει τα μαλλιά που είχε βάψει κόκκινα με το ψαλίδι της αδερφής του και να πάει πίσω στα παιδιά της συμμορίας να τους πει ότι η μητέρα του δεν τον αφήνει να μπει στη συμμορία. Τότε έφαγε ακόμα 20 λεπτά ξύλο".

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του Tom Hanks με την ιστορία που προκαλεί γέλιο και συγκίνηση.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR