counter

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει! Δείτε τις καινούργιες "μεταμορφώσεις" του...

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει! Δείτε τις καινούργιες "μεταμορφώσεις" του...
Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει! Δείτε τις καινούργιες "μεταμορφώσεις" του...

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου "I AM WHAT I AM", που θα παρουσιάζεται από Τρίτη 9 Οκτωβρίου στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη. Ο γνωστός showman επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας για ένα ανατρεπτικό one man show, στο οποίο οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:

-        Την Αλίκη Βουγιουκλάκη να κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη.

-        Τη Μαρινέλλα να συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη.

-        Το "τρίο ρακέτα" (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου) να προσφέρει γονατισμό μονόπετρα στην βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη.

-        Τη Shirley Bassey να αγοράζει ολομέταξη μπουχάρα με επαναλαμβανόμενα μοτίβα από την Δέσποινα Μοιραράκη.

-        Την Edith Piaf να πίνει καφέ με την φίλη της Marlene Diedrich και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar’s.

-        Την πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη, της έκτακτης, ώ έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, για να γίνουν επιτέλους πράγματα σε αυτόν τον τόπο.

-        Τη Μύριαμ Απλού να εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

-        Την  Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της ελληνικής show business να κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, μέχρι την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου.

-        Τη Marylin Monroe να χαρίζει διαμάντια στην Liza Minelli.

-        Τη Ρένα Βλαχοπούλου να το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και "Χαρτοπαίχτρα" και "Κόμισσα της Κέρκυρας", ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι "Της γυναίκας η καρδιά".

Όλες αυτές οι προσωπικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις, θα ζωντανέψουν στη σκηνή μέσα από τις μοναδικές μιμήσεις του Τάκη Ζαχαράτου σε ένα λαμπερό θέαμα γεμάτο, μουσική, χορό και πολύ γέλιο.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR