counter

"Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor"

"Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor"
"Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor"

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Ο ίδιος μίλησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε ένα «All Star Big Brother» ενώ παρομοίωσε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Τάκη Καραγκούνια του Survivor.

Όσα είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς

«Αν θα γινόταν All Star Big Brother, θα ήταν φανταστικό. Όμως για εμένα καλύτερα να μην γίνει. Δεν νομίζω ότι θα είναι μόνο ήρεμο εκεί. Θα είχε ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν θα το έκανα δεύτερη φορά αυτό το πράγμα. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

«Δεν βλέπω πολύ το Survivor. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό όλο αυτό το σόου -γιατί είναι σόου φέτος- είναι καθαρά για τα λεφτά. Είναι πολύ σοβαρό το νούμερο κι όλοι διαβασμένοι. Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Survivor. Δεν ξέρω αν είναι καλός άνθρωπος κι ούτε με ενδιαφέρει. Δεν είναι φίλος μου, γνωστός μου και δεν μπορώ να τον κρίνω για το τι είναι πραγματικά. Μπορώ να κρίνω τι βλέπω μέσα από αυτό το κουτί» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο, "Δεν γελάει κανένας μαζί μου"

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR