counter

Ο σύντροφος πιάστηκε να χουφτώνει τα οπίσθια της νταντάς!

Ο σύντροφος πιάστηκε να χουφτώνει τα οπίσθια της νταντάς!
Ο σύντροφος πιάστηκε να χουφτώνει τα οπίσθια της νταντάς!

Gwen Stefani_Gavin Rossdale

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Αυτή την είδηση ή για να είμαστε ακριβείς αυτή τη φωτογραφία δεν την περίμενε κανείς. Η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale είναι παντρεμένοι τα τελευταία δέκα χρόνια, έχουν δύο παιδιά μαζί και είναι ένα από τα πλέον ταιριαστά ζευγάρια στην μουσική βιομηχανία!  Η φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προχτές δείχνει τον 47χρονο τραγουδιστή Rossdale να είναι λίγο πιο άτακτος από ότι φανταζόμασταν εμείς και πιθανότατα και η σύζυγος Gwen.  Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας συνελήφθη να "χουφτώνει" τα οπίσθια της νταντάς! Mε διακριτικό τρόπο μεν, αλλά η πρόθεσή του είναι ξεκάθαρη. Την φωτογραφία εξασφάλισαν οι paparazzi που ακολούθησαν τον Gavin, την νταντά και τα παιδιά του σε πάρκο του Los Angeles.

Στην λήψη ο τραγουδιστής φαίνεται να πιάνει τα οπίσθια της νταντάς, σαν να κάνει μια προσπάθεια να την σπρώξει. Ακόμα κι αν αυτός ήταν ο σκοπός του, η χειρονομία είναι ακατάλληλη.

Για να είναι ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ σας θυμίζουμε ότι περίπου πριν ένα μήνα το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το γραφείο γνωστού σύμβουλο γάμου του L.A. Αν συνδυάσουμε τις δύο πληροφορίες, κάτι περίεργο συμβαίνει στην οικία Rossdale.

Το ζευγάρι, μετά τη δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας με την νταντά, εμφανίστηκε χτες μαζί, αλλά η γλώσσα του σώματος και το ύφος της Stefani μαρτυρούν την ένταση μεταξύ τους.


Gwen Stefani_Gavin Rossdale

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR