counter

Ο σχεδιαστής μιλάει για το φόρεμα – ειδική παραγγελία της Δέσποινας Βανδή.

Ο σχεδιαστής μιλάει για το φόρεμα – ειδική παραγγελία της Δέσποινας Βανδή.
Ο σχεδιαστής μιλάει για το φόρεμα – ειδική παραγγελία της Δέσποινας Βανδή.

Βρεττός Βρεττάκος - Δέσποινα Βανδή

Ο Βρεττός Βρεττάκος μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τους λόγους που πήρε την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.

“Επέστρεψα στην Ελλάδα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Έλειπα πάρα πολλά χρόνια, ήμουν από 18 ετών στο εξωτερικό. Όταν έφτασα στα 26 με 27 πλέον είχα βαλτώσει, είχα κουραστεί και θέλησα να κάνω ένα μικρό διάλειμμα. Ήμουν πάντα με το ένα πόδι στο εξωτερικό” δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής, ενώ για τις δυσκολίες του επαγγέλματός του ανέφερε: “Είναι πρακτικές οι δυσκολίες, έχουν να κάνουν περισσότερο με τη γυναικεία φιλαρέσκεια και ανασφάλεια. Αυτό, όμως, είναι ένα όμορφο συναίσθημα και κίνητρο για να γίνεσαι καλύτερος και πιο δημιουργικός. Η γυναίκα δεν κάνει λάθος, έχει το ένστικτο να καταλάβει από όλες τις πλευρές του ρούχου, τι είναι αυτό που μπορεί να την αναδείξει και τι δεν της πηγαίνει”.

Για το εντυπωσιακό φόρεμα που δημιούργησε για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στο Posidonio, ο Βρεττός Βρεττάκος αποκάλυψε: “Το συγκεκριμένο φόρεμα φτιάχτηκε ειδικά για την κυρία Βανδή. Είναι ειδική παραγγελία, φτιάχτηκε από κρυστάλλινο πλέγμα, κρύσταλλα τα οποία φτάνουν τις 72 χιλιάδες. Είναι ένας κρυστάλλινος κορσές, συγκεκριμένα δημιουργημένος με ειδική κατασκευή πάνω στα sizes και τις αναλογίες της Δέσποινας Βανδή. Είναι όλο χειροποίητο, δεν μπορούσε να δεχτεί οποιαδήποτε τεχνική παρέμβαση. Όλες του οι ενώσεις έχουν γίνει με χρυσοκλωστή, για να μη φαίνονται ραφές. Νομίζω πήρε πολύ καλές κριτικές  και ανέδειξε  με τον καλύτερο τρόπο τη φυσιογνωμία και το στιλ της Δέσποινας, το οποίο ούτως ή άλλως είναι ταυτόσημο με το καλό γούστο”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το στιλ των Ελληνίδων: “Την ελληνίδα τη χαρακτήριζε για πολλά χρόνια η υπερβολή. Δεν υπήρχε όριο στο τι πρέπει να φορεθεί. Όταν γνωρίζεις τις ισορροπίες, πετυχαίνεις και το σωστό στιλ”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR