counter

Ο σχεδιαστής και ο σύντροφός του έγιναν γονείς!

Ο σχεδιαστής και ο σύντροφός του έγιναν γονείς!
Ο σχεδιαστής και ο σύντροφός του έγιναν γονείς!

Τom Ford

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ο σχεδιαστή μόδας Tom Ford μόλις ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού του με τον εδώ και 25 χρόνια σύντροφό του Richard Buckley.

Τα νέα για τη γέννηση του γιου τους έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό "Love" με το παρακάτω tweet:

"Συγχαρητήρια στους Tom Ford και  Richard Buckley που μόλις ανακοίνωσαν τη γέννηση του γιου τους, Alexander John Buckley Ford".
Τom Ford

Μόλις πέρσι ο Ford μιλούσε για το όνειρό του να γίνει γονιός. "Πάντα έλεγα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Καθώς μεγάλωνα το ήθελα όλο και περισσότερο, αλλά ο συντροφός του Richard δεν το ήθελε. Έτσι αποφάσισα να μην αποκτήσω παιδιά. Αν, όμως, κάποια στιγμή γίνει, δεν θα το μάθει κανείς μέχρι το παιδί να γεννηθεί. Και κανείς δεν πρόκειται να το δει, γιατί δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως μέσο προβολής μου. Ίσως να το δείτε όταν φτάσει τα 18, αλλά θα προσπαθήσω να το κρατήσω μακριά από το φως της δημοσιότητας".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα fashion show το 1986 και είναι μαζί από τότε που ο Ford παραιτήθηκε από τον οίκο Gucci και ξεκίνησε την δική του επιτυχημένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ. Ο Buckley διατηρούσε τότε τη θέση του διευθυντή του περιοδικού "Vogue Hommes".

Ο Buckley έχει δηλώσει για τη σχέση του με τον Ford: "Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Τom. Δεν μπορώ να φανταστώ, πως θα ήταν η ζωή μου αν του συμβεί κάτι. Υπάρχει μόνο ένας Tom για μένα".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR