counter

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί απάντησε δημόσια στα σχόλια της παρέας του Happy Day

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκαναν το βράδυ της Τετάρτης ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδη, με τον πρώην παίκτη του Power of Love να αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως οι δυο τους σχεδιάζουν ένα τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρότζεκτ το οποίο θα προτείνουν στο ΣΚΑΙ. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως δέχτηκαν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες και απέρριψαν.

Μετά το τέλος των δηλώσεων έγιναν κάποια σχόλια από την παρέα του Happy Day που δεν φάνηκε να αρέσουν και πολύ στον Σωκράτη, ο οποίος θέλησε να απαντήσει μέσω των instastories.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Power of Love έγραψε: «Κάποιοι στη ζωή έχουν μάθει να ονειρεύονται και να δουλεύουν για τα όνειρά τους και κάποιοι στη ζωή έχουν μάθει να υποτάσσονται σε ρόλους… Έτσι είναι η τηλεόραση, οι απορρίψεις σε κάνουν να είσαι σκληρός, να βλέπεις νέα παιδιά και να λες όχι γιατί το κάνουν αυτοί και γω να είμαι εδώ… Επιλογές μας είναι. Άλλοι ρισκάρουν να εκτεθούν, θέλει και αυτό κότσια. Θα θέλατε να είχατε τα κότσια να το κάνετε. Εγώ κοιτάω τι κάνω εγώ για τον εαυτό μου και εύχομαι το καλύτερο για τους άλλους. Happy Day να έχετε».

Η αναρτηση του Σωκρατη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR