counter

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει: "Προετοιμάζαμε τον γάμο μας πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη"

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει: "Προετοιμάζαμε τον γάμο μας πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη"
Ο Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει: "Προετοιμάζαμε τον γάμο μας πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη"

Ο Σταύρος Σβήγκος και η σύντροφος του περιμένουν με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Ο ηθοποιός δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του, σε συνέντευξή του στη RealLife και στην Κορύνα Μανταγάρη, ο ίδιος αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως με την αγαπημένη του, ανέβαλαν τον γάμο τους μόλις έμαθαν πως θα γίνουν γονείς.

Ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου, γιατί έτσι την αποκαλώ, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι. Ζούμε την κάθε μέρα που περνά και χαιρόμαστε για αυτό που περιμένουμε. Δεν θέλω καθόλου να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Η χαρά μου όμως για την απόκτηση του παιδιού μου είναι τόσο μεγάλη και γι'αυτό τον λόγο κάνω αυτή την εξαίρεση. Δεν πρόκειται, όμως, να κάνω κάποια άλλη αποκάλυψη, γιατί απλώς δεν χρειάζεται.

Επιλέγω να μιλάω μόνο μέσω της δουλειάς μου στο θέατρο και στην τηλεόραση. Με τη γυναίκα μου, της οποίας δεν θα αποκαλύψω το όνομα, είμαστε καιρό ζευγάρι. Μάλιστα, ένα μήνα πριν μάθουμε την εγκυμοσύνη, σχεδιάζαμε τις λεπτομέρειες του γάμου μας. Πρόκειται να κάνουμε πολιτικό γάμο και ψάχναμε το δημαρχείο όπου θα πραγματοποιούσαμε το γάμο και ασχολούμασταν και με άλλα διαδικαστικά. Η εγκυμοσύνη μάς άλλαξε τα σχέδια και έτσι αντί να συζητάμε τις λεπτομέρειες του γάμου μας, προετοιμάζουμε την άφιξη του πρώτου μας παιδιού. Σίγουρα, όμως, θα παντρευτούμε όπως σχεδιάζαμε, απλώς δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα το κάνουμε πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού μας».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR