counter

Ο Stan στο Ηρώδειο με την σύντροφό του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου

Ο Stan στο Ηρώδειο με την σύντροφό του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου
Ο Stan στο Ηρώδειο με την σύντροφό του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου

Stan με μελαχρινή συνοδό

Στο Ηρώδειο για να απολαύσει από κοντά την Diana Krall βρέθηκε ο Stan το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου. Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της νεολαίας, με τους φαν του να τον ακολουθούν πιστά σε κάθε εμφάνισή του και να απογειώνουν κάθε νέα κυκλοφορία του.

Stan με μελαχρινή συνοδό

Πολλοί λοιπόν είναι εκείνοι -και κυρίως εκείνες-, που θα ήθελαν να ξέρουν τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Stan! Μόλις τον είδαμε να ποζάρει με μελαχρινή καλλονή στην συναυλία της Krall, πιστέψαμε πως ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την προσωπική του ζωή. Κι έτσι έγινε! Άνθρωποι από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του τραγουδιστή, μας ενημέρωσαν πως πρόκειται απλώς για μία φίλη του, που εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο χώρο του Ηρωδείου και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν μαζί.

Ωστόσο, οι θαυμάστριές του που τον λατρεύουν είτε με σύντροφο είτε χωρίς, γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, την Κύπρια καλλονή που είναι στο πλευρό του τραγουδιστή εδώ και αρκετό καιρό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip "Ταξίδεψέ με" κι από τότε, σχεδόν ενάμιση χρόνο είναι αχώριστοι. Η Άννα Μαρία είναι 20 ετών και οι δυο τους ταιριάζουν πολύ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR